SHANTOM
Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών
Σμάρω Στεφανίδου Λήδα Shantala
Τριπόλεως 35Α , 152 31 Κ. Χαλάνδρι
τηλ. 210-6717529ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ SHANTOM


Τα μαθήματα ξεκινούν αυτές τις μέρες!

 

Η γραμματεία άνοιξε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου για πληροφορίες και εγγραφές, και τα μαθήματα ξεκινούν ένα-ένα καθώς θα δημιουργούνται τα τμήματα.

Φέτος έχουμε να σας προτείνουμε αρκετά νέα ενδιαφέροντα μαθήματα: αυτοάμυνα για γυναίκες, Alternative Dance Fitness - NIA, ανατολίτικο για μητέρες με τις κόρες τους (σε τιμή προσφοράς!), εκφραστικό χορό της Ισιδώρας Ντάνκαν, Λάτιν χορούς (με ειδική τιμή για τους καβαλλιέρους!)

Παρακαλούμε θερμά τους παλιούς μαθητές να επικοινωνήσουν μαζί μας για την ημέρα έναρξης του μαθήματός σας και να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους από πριν, κι όχι τελευταία στιγμή λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το μάθημα. Έτσι θα αποφύγουμε το συνωστισμό και δε θα χρειαστεί να περιμένετε με κίνδυνο να καθυστερήσει και το μάθημά σας.

Κανονισμός Ε.Ε. για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Το Shantom δεν περίμενε επίσημους κανονισμούς για να σέβεται τους επισκέπτες, μαθητές και φίλους του, και τα προσωπικά τους δεδομένα! Ωστόσο στα πλαίσια της διαφάνειας και της καλής πληροφόρησης, νιώσαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε μια ειδική σελίδα με Όρους Χρήσης όπου όλα αυτά αναλύονται κάπως περισσότερο. Διαβάστε την, μια και βάλαμε τα δυνατά μας για να τη φτιάξουμε!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ της φετεινής περιόδου:

ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑ 24%

• Το Shantom αλλάζει εταιρική μορφή και απαλλάσσεται από το 24% του ΦΠΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΩΡΟ

• Κάθε εγγεγραμμένος μαθητής δικαιούται από ένα δωρεάν δοκιμαστικό στο καθένα από τα υπόλοιπα μαθήματα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

• Για όσους εγγράφονται και προπληρώνουν έως και Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου (ημερίδα γνωριμίας), δώρο η ετήσια εγγραφή μέλους.
• Μέλη με 4 συνεχή έτη παρακολούθησης, από τον 5ο χρόνο απαλλάσσονται από την καταβολή εγγραφής.

ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ 3, 6 ή 9 ΜΗΝΩΝ (σε ορισμένα μαθήματα):

• 3 έως 6 μήνες: περίπου -7% | 6 έως 9 μήνες: περίπου - 21% | 9 μήνες και άνω: περίπου -29%.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ κάτω των 5 ατόμων.

ΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΙΝ

• Φέτος θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους άντρες να χορέψουν. Και ποια καλύτερη επιλογή από το νέο μας μάθημα με χορούς Λάτιν. Προσφέρουμε λοιπόν στους άντρες μείωση 43%!

ΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

• Μείωση 28% για μητέρες και κόρες που παρακολουθούν το μάθημα "Ανατολίτικος για μητέρες με τις κόρες τους" ή και, αν η κόρη είναι μεγαλύτερη, το μάθημα Ανατολίτικου Σαββάτου τμήμα Α’.
Σημείωση: Εάν το κορίτσι κάνει μάθημα μόνο του χωρίς τη μητέρα, δεν υπάρχει μείωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ

• Μείωση εισφοράς κατά 15% για μέλη της ίδιας οικογένειας με συγγένεια 1ου βαθμού, ζευγάρια που συγκατοικούν, φοιτητές, άτομα άνω των 65 ετών, συνταξιούχους, ανέργους (όλοι με το σχετικό αποδεικτικό), άτομα με ειδικές ανάγκες.
• Προς όλους τους νέους συμμετέχοντες της γιόγκα. Για να μπορέσουν να έρθουν οι νέοι υποψήφιοι συμμετέχοντες σε επαφή με την αυθεντική, αναλλοίωτη μέθοδο της κλασικής ινδικής γιόγκα, και να αποκτήσουν βιωματική εμπειρία και κριτήριο σύγκρισης, προσφέρεται 15% μείωση στην εισφορά του πρώτου μήνα.
• Μείωση για προεξόφληση μετρητοίς 3μήνου (≈7%) 6μήνου (≈21%) ή 9μήνου/όλου του έτους (≈29%)
• Δωρεάν ο εβδομαδιαίος διαλογισμός/pranayama Κάθε Παρασκευή 17.30 – 18.45 καθώς και ένα τρίωρο μηνιαίο σεμινάριο γιόγκα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μειώσεις δεν αθροίζονται. Επιλέγει κανείς τη μεγαλύτερη.

Η Γραμματεία της σχολής σας περιμένει, είτε από κοντά, στο κτίριό μας, στην οδό Τριπόλεως 35Α και Ευβοίας, είτε και τηλεφωνικά, στο 210-6717529, να σας ενημερώσει για τις καινούργιες μας δραστηριότητες. Σας θυμίζουμε οτι πάντοτε λειτουργεί η ηλεκτρονική μας αλληλογραφία.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ:
πρωί Τρίτη & Πέμπτη 10.30-13.30,
απόγευμα Δευτέρα έως Παρασκευή 17.30-21.30

Συμβουλευτείτε το φετεινό
εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργαστηρίων

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ "ΝΕΑ ΤΟΥ SHANTOΜ"

Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα για να σας προσθέσουμε στη λίστα διανομής των "Νέων του Shantom", για να είστε πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ακόμα πιο εύκολα, γραφτείτε αυτόματα στη λίστα πηγαίνοντας ΕΔΩ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ - οδηγίες και Google map!

Τελευταία ενημέρωση της σελίδας: 25 Σεπτεμβρίου 2018