SHANTOM
Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών
Σμάρω Στεφανίδου Λήδα Shantala
Τριπόλεως 35Α , 152 31 Κ. Χαλάνδρι
τηλ. 210-6717529ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ SHANTOM


Διακοπές Πάσχα

Το Shantom θα παραμείνει κλειστό από Μ.Τετάρτη 4 Απριλίου έως και Κυριακή του Θωμά 15 Απριλίου. Τελευταίο μάθημα Μ.Τρίτη 3 Απριλίου. Θα ξανανοίξουμε τη Δευτέρα 16 Απριλίου.

Δραστηριότητες Απριλίου-Μαΐου!

Ανοίγοντας μετά το Πάσχα, αρχίζουν οι ανοιξιάτικες δραστηριότητες. Ιδού!

Κυριακή 22 Απριλίου, ώρα 11:00 – 18:00 «Το εσωτερικό φως της σιωπής»: Ολοήμερο σεμινάριο Raja Yoga με τη Λήδα Shantala. Αsanas – Pranayama – Διαλογισμός – Θεωρία από κλασικά κείμενα της γιόγκα.

διαλογισμός
Με το νου και την σκέψη μπορούμε να γνωρίσουμε τον τρισδιάστατο κόσμο των φαινομένων, των κόσμο του δυαδισμού και της πολλαπλότητας. Τον κόσμο της μάγια όπως λένε τα αρχαία Ινδικά κείμενα, τον κόσμο που εμφανίζεται ως αντανάκλαση μέσα στο νου, όπως λέει ο Πλάτωνας στο Σπήλαιο.
Με το νου και την σκέψη όμως είναι αδύνατον να εμβαθύνουμε στη γνώση της ψυχικής ουσίας μας. Οι νοητικές λειτουργίες μας αποτελούν το εμπόδιο σε αυτήν την αναζήτηση. Παρόλον ότι αποτελούν περιορισμένη έκφραση βαθύτερων πεδίων, λειτουργούν ως κάλυπτρο, που αποκρύπτει τη λεπτοφυή προέλευσή τους.
Για να γνωρίσουμε το ποιος είμαι, για να συνειδητοποιήσουμε την υπόσταση μας ως άνθρωποι, χρειάζεται ειδική άσκηση η οποία μέσω της αναπτυσσόμενης συγκέντρωσης, επιφέρει την απαραίτητη νοητική παύση. Τότε μέσα στην εσωτερική σιωπή, μας απορροφά η βαθύτερη φύση μας και μας αποκαλύπτει την Ουσία.

Κυριακή 29 Απριλίου 2018 ώρα 11:00 – 15:00: «Μέρος του όλου», χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala

χοροθεραπεία

Το ερώτημα «ποιος είμαι» απασχολεί τον άνθρωπο από τις απαρχές της ιστορίας του. Το άτομο φέρει το όλον, αποτελείται από τα ίδια συστατικά και στηρίζεται από αυτό, όπως ένα έμβρυο από τη μήτρα.
Και εδώ ξεκινάει το μυστήριο της ζωής. Καθώς ξεδιπλώνεται η ιστορία του καθενός, η ανάπτυξη της ατομικής συνειδητότητας, του εγώ και της προσωπικότητας, ταυτόχρονα δημιουργούν διαχωριστικότητα. Ξεκόβουν τον άνθρωπο από τις συλλογικές «ρίζες» της ύπαρξης του, αφήνοντας τον έρμαιο στο αίσθημα αποξένωσης και υπαρξιακής μοναξιάς.
Η χοροθεραπεία, θα μας δείξει πως η διαδικασία αναζήτησης της σύνδεσης με τη μεγάλη μήτρα του κόσμου, περνάει αναγκαστικά από τη συνειδητοποίηση σχέσεων που αναπτύχθηκαν με τη γήινη μητέρα και την οικογένεια, διαμορφώνοντας έτσι τα πρώτα σκαλιά της κλίμακας που θα μας πάει πέρα από το εγώ, στη συλλογική μας ταυτότητα.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 27.04.2018

Σάββατο 5 Μαίου 2018, ώρα 19:30: Λήδα Shantala: “Ιερός χορός στην αρχαία Ελλάδα και Ινδία”
Μια συγκριτική προσέγγιση της αρχαίας ελληνικής ορχηστικής τέχνης και του ινδικού κλασικού χορού, μέσα στο φιλοσοφικό πλαίσιο των δύο πολιτισμών.
ομιλία

Ομιλία με προβολή βίντεο. Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Χορού (27 Απριλίου 2018) Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Τηλεφωνήστε τη γραμματεία του Shantom τηλ. 210-6717529.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

• Για όσους εγγράφονται και προπληρώνουν έως και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου (ημερίδα γνωριμίας), δώρο η ετήσια εγγραφή.
• Μέλη με 4 συνεχή έτη παρακολούθησης, από τον 5ο χρόνο απαλλάσσονται από την καταβολή εγγραφής

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΩΡΟ

Για νέους μαθητές ή παλιούς που γράφονται και σε νέο μάθημα: 1 δωρεάν μάθημα στο καθένα απ’όλα τα άλλα μαθήματα όποτε θέλει μέσα στη χρονιά

ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΙΛΑΤΕΣ

Φέτος η τιμή του Πιλάτες μειώθηκε ακόμη περισσότερο – μείωση περίπου 22%!!! Ευκαιρία να γνωρίσετε το νέο μας εκπαιδευτή του Πιλάτες, Μάριο Γεωργιάδη.

ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Η τιμή των δοκιμαστικών μαθημάτων, αντί για 10 και 15 ευρώ, έγινε 5 ευρώ για τα ωριαία μαθήματα και 10 ευρώ για τα μαθήματα 1 ½ και 2 ωρών.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ 3μήνου, 6μήνου, έτους (σε κάποια από τα μαθήματα)

•Έκπτωση για προεξόφληση μετρητοίς 3μήνου (~7%) 6μήνου (~21%) ή 9μήνου/όλου του έτους (~29%)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΟΓΚΑ:

• Έκπτωση 15% για μέλη της ίδιας οικογένειας με συγγένεια 1ου βαθμού, ζευγάρια που συγκατοικούν, φοιτητές
(με επίδειξη φοιτητικής κάρτας εν ισχύ), άτομα άνω των 65 ετών (με επίδειξη ταυτότητας) & συνταξιούχους (με
σχετικό αποδεικτικό), άτομα με ειδικές ανάγκες και άνεργοι (με κάρτα ΟΑΕΔ)

• Προς όλους τους νέους μαθητές της γιόγκα. Για να μπορέσουν να έρθουν οι νέοι υποψήφιοι μαθητές σε επαφή
με την αυθεντική, αναλλοίωτη μέθοδο της Ράτζα γιόγκα και να αποκτήσουν βιωματική εμπειρία και κριτήριο
σύγκρισης, προσφέρεται 15% έκπτωση στα δίδακτρα του πρώτου μήνα.

• Έκπτωση για προεξόφληση μετρητοίς 3μήνου (≈7%) 6μήνου (≈21%) ή 9μήνου/όλου του έτους (≈29%)

• Δωρεάν ο εβδομαδιαίος διαλογισμός/pranayama Κάθε Παρασκευή 17.30 – 18.45 καθώς και ένα τρίωρο μηνιαίο
σεμινάριο γιόγκα.

Σημ.: Οι εκπτώσεις (π.χ. προσφορά για νέους μαθητές γιόγκα και προπληρωμή) δεν προστίθενται η μία στην άλλη. Επιλέγετε όποια σας συμφέρει περισσότερο).

Η Γραμματεία της σχολής σας περιμένει, είτε από κοντά, στο κτίριό μας, στην οδό Τριπόλεως 35Α και Ευβοίας, είτε και τηλεφωνικά, στο 210-6717529, να σας ενημερώσει για τις καινούργιες μας δραστηριότητες. Σας θυμίζουμε οτι πάντοτε λειτουργεί η ηλεκτρονική μας αλληλογραφία.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ:
πρωί Τρίτη & Πέμπτη 10.30-13.30,
απόγευμα Δευτέρα έως Παρασκευή 17.30-21.30

Συμβουλευτείτε το φετεινό
εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργαστηρίων

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ "ΝΕΑ ΤΟΥ SHANTOΜ"

Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα για να σας προσθέσουμε στη λίστα διανομής των "Νέων του Shantom", για να είστε πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ακόμα πιο εύκολα, γραφτείτε αυτόματα στη λίστα πηγαίνοντας ΕΔΩ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ - οδηγίες και Google map!

Τελευταία ενημέρωση της σελίδας: 30 Μαρτίου 2018