SHANTOM
Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών
Σμάρω Στεφανίδου-Λήδα Shantala

Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, 152 31 Κ. Χαλάνδρι
(στάση ΜΕΤΡΟ "Χολαργός", γραμμή 3) τηλ. 210-6717529

width="82%" border="00" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0" bordercolor="#660000" cols="1">

MINI YOGA RETREAT
Διήμερη απόδραση - σεμινάριo πνευματικής εμβάθυνσης
και ψυχικής αναζωογόνησης στη φύση σε ειδυλλιακή τοποθεσία έξω από το Γαλαξείδι

ΠΡΩΤΟ: Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Μαρτίου – Κυριακή 1 Απριλίου 2012
ΔΕΥΤΕΡΟ:Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και
Κυριακή 8 Απριλίου 2012


με τη Λήδα Shantala
Μίτος της Αριάδνης 1 Μίτος της Αριάδνης 2 Μίτος της Αριάδνης 3


ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΓΙΟΓΚΑ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΧΟΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το Shantom και η Λήδα Shantala σας προσκαλούν σε ένα διήμερο χαλάρωσης στην ύπαιθρο κοντά στο Γαλαξείδι, για μια ανάσα μακριά από το άγχος και τις ταχύτητες του σύγχρονου κόσμου! Διακόπτοντας από όλα αυτά που μας κουράζουν καθημερινά, τόσο τα εξωτερικά όσο και αυτά που από μέσα μας βαραίνουν.
Θα «ζήσουμε» αυτό το τριήμερο ποιοτικά με:
Yoga, συστηματική σωματική, αναπνευστική και νοητική άσκηση, πνευματική εμβάθυνση, φιλοσοφία καθώς και απόλαυση της σιωπής και της γαλήνης.
Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί φέτος για πρώτη φορά στο συγκρότημα «Ο μίτος της Αριάδνης», που βρίσκεται σ’ένα λόφο έξω από το ήσυχο και γραφικό Γαλαξείδι, σε ένα κτήμα είκοσι στρεμμάτων, με αμυγδαλιές και ελιές, όπου τη σιωπή διακόπτει μόνο το κελάιδισμα των πουλιών.
Ο Μίτος της Αριάδνης περιλαμβάνει ένα κεντρικό κτήριο, με χώρο για την άσκησή μας, και τέσσερις ξενώνες με δύο κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, θέρμανση, τζάκι και αυτόνομη αυλή - κήπο για την διαμονή των επισκεπτών. Για μεγαλύτερες ομάδες επισκεπτών υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε κοντινούς ξενώνες. Όλα τα οικήματα, κτισμένα με ευαισθησία και προσοχή, εναρμονίζονται στο φυσικό περιβάλλον και προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα σε βουνά και θάλασσα. Ο τόπος προσφέρεται για ήρεμη διαμονή, δημιουργικές εξορμήσεις, αλλά και για δραστηριότητες πολιτισμού.
Το διήμερο θα περάσει με ώρες ποιοτικής συνύπαρξης αλλά και ελεύθερο προσωπικό χρόνο.
Η ημέρα μας θα ξεκινά με yoga asanas, pranayama, χαλάρωση & διαλογισμό. Θα παίρνουμε μαζί το πρόγευμα και θα συνεχίζουμε με φιλοσοφική ανάλυση κειμένων και συζήτηση.
Ελεύθερος χρόνος για ανάπαυση και γεύμα στις ταβέρνες του Γαλαξειδιού (5 λεπτά με το αυτοκίνητο, 15-20 λεπτά με τα πόδια), και το απόγευμα χοροθεραπεία, yoga και διαλογισμός. Μετά το βραδινό, χαλαρώνουμε παρέα με παιχνίδια & τραγούδι (όσοι παίζετε κάποιο όργανο φέρτε το μαζί).


ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Άφιξη: : Παρασκευή 30 Μαρτίου απόγευμα ή βράδυ (το δείπνο περιλαμβάνεται)
Αναχώρηση: Κυριακή 1 Απριλίου μετά το μεσημεριανό γεύμα (περιλαμβάνεται)
Κόστος συμμετοχής: περιλαμβάνει διαμονή για 2 βράδια, 5 γεύματα - 2 πρωινά (Σάββ-Κυρ.) 2 δείπνα (Παρ-Σάββ) και 1 γεύμα (Κυρ.)-, καθώς και το κόστος σεμιναρίου.
Προκαταβολή για κλείσιμο θέσης 50%, έως Παρασκευή 16 Μαρτίου.
Εξόφληση το αργότερο Παρασκευή 23 Μαρτίου.
Για πλήρη εξόφληση έως Παρασκευή 16 Μαρτίου έχετε έκπτωση €20. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Υπάρχουν θέσεις μόνον για 12 συμμετέχοντες! Η γρήγορη απόφασή σας και η έγκαιρη κατάθεση προκαταβολής θα σας εξασφαλίσει τη θέση σας, αλλά και φθηνότερο κόστος σεμιναρίου. Επίσης, επειδή θα νοικιάσουμε και δωμάτια σε κοντινό ξενώνα στο Γαλαξείδι, είναι απολύτως απαραίτητο να ξέρουμε έγκαιρα πόσα θα χρειαστούμε και να τα κλείσουμε, γι αυτό σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή όσο γρηγορότερα γίνεται.
Τηλεφωνήστε μας στη γραμματεία (210-6717529, απόγευμα απο 17.30-21.30) ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα.

Στην κράτηση δωματίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με την καταβολή προκαταβολής ή εξόφληση. Απλή δήλωση συμμετοχής δεν εξασφαλίζει τη θέση σας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

"Ο Μίτος της Αριάδνης" - Θέση Πελεκάρη Γαλαξειδίου, Τ.Θ. 20414 , 330 52 ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ τηλ. - φαξ 22650-42266
Με το ΚΤΕΛ, Αθήνα-Γαλαξείδι με αλλαγή στην Ιτέα. Συνολικά 4 ώρες.
Με το αυτοκίνητο, 2,5 ώρες, αν έχει κίνηση 3 ώρες.
Τελευταία ενημέρωση της σελίδας: 13 Μαρτίου 2012